Podozorg Almere
Wandelmagazine
Wandelzoekpagina
ProActief Almere

Vrijwilligers

Vrijwilligers worden niet betaald, zij zijn onbetaalbaar! Natuurlijk worden gemaakte kosten, die in overleg gemaakt zijn, vergoed. Samen leuke dingen doen om een geslaagd evenement te vieren is ook een beloning.

Stichting Almeerdaagse organiseert jaarlijks de Almeerdaagse wandeltocht, één of meer dagen wandelen de deelnemers een afstand naar eigen keus uit routes van 5 tot 50 kilometer.

Daarnaast wordt bijna maandelijks een weekendwandeltocht georganiseerd. Gemiddeld om de vijf tot zeven kilometer wordt een servicepost ingericht.

Bij deze serviceposten kunnen de wandelaars op adem komen en kunnen zij een kopje koffie drinken of een sanitaire stop maken. In de meeste gevallen kan de barcode van de deelnemerspas worden gescand.

De serviceposten zijn op een locatie met bij voorkeur de aanwezigheid van horeca. Dat kan zijn een restaurant, buurthuis, sportschool of een bezoekerscentrum van een natuurorganisatie. Bij een aantal van deze serviceposten zijn ook vrijwilligers van Almeerdaagse aanwezig.

lees meer . . .